DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Prva pripravljalna z Rusi

Članska ekipa Aluminija se v soboto odpravlja na prvo tekmo tega pripravljalnega obdobja. Kidričani potujejo v avstrijski Loipersdorf, kjer se bodo preizkusili v srečanju z ruskim prvoligašem Amkar Perm. Tekma se bo odvila ob 17. uri.

                                               
Četrtek, 22. Junij 2017

 

Med člane prestopa tudi Petrovič

Med člane uradno prestopa tudi devetnajstletni Dejan Petrovič, ki je v pretekli sezoni kot mladinec že opravljal treninge s prvo ekipo rdeče-belih. Poleg osemnajstih nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije, je v sezoni 2016/17 trinajstkrat zastopal mladinsko selekcijo Aluminija in zabeležil nastop na štirih pokalnih tekmah.


                                                
Torek, 20. Junij 2017

 

Člani mlajših selekcij se pridružujejo prvi ekipi

Na prvi dan priprav so se članski selekciji Aluminija pridružili trije igralci na preizkušnji. Treningom prve ekipe pa se bosta v prihodnje pridružila tudi vstopna mladinca Aluminija vratar Tilen Ploj in igralec Nejc Bračko. Med člane uradno prestopa tudi Aljaž Ploj, ki se je treningov prve ekipe v pretekli sezoni udeleževal kot mladinec.


 
                                                Nejc Bračko                                                    Tilen Ploj


Aljaž Ploj
Petek, 16. Junij 2017

 

Nadgradnja in razvoj spomladanskega dela

Danes je prva ekipa Aluminija naredila uvodni trening nove sezone, na katerem se je zbralo devetnajst igralcev. Med drugimi so opravičeno izostali kandidati za reprezentanco do 21 let, Kramer, Vrbanec in Janžekovič, ki so se v preteklem tednu v dresu Slovenije udeležili mednarodnega tekmovanja v Kijevu. Treningu članov pa se je pridružilo tudi nekaj novih mladincev Aluminija, ki bodo svoje veščine nadgrajevali v prvem moštvu. Kot je povzel trener ekipe Slobodan Grubor: "V spomladanskem delu smo naredili veliko, a to je preteklost. Sedaj smo tu, da nadgradimo kar smo se naučili in da razvijamo našo igro dalje."
Četrtek, 15. Junij 2017

 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije 16/17
Mesto KlubTočke
1.Maribor73
2.Gorica60
3.Olimpija60
4.Domžale56
5.Celje55
6.Koper50
7.Rudar41
8.Krško39
9.Aluminij38
10.Radomlje13

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij