DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 

Rogina izenačil proti Muri

Danes sta v Športnem parku Aluminij pripravljalno tekmo odigrali prvi ekipi Aluminija in Mure. Za goste je iz 11-metrovke zadel Arpad Vaš, ki se je Muri pridružil na začetku sezone. Za domače je izenačil Anton Rogina, 'otrok Aluminija', ki je v letošnji sezoni odigral 13 od 21-ih prvoligaških tekem in uspešno asistiral v zadnji tekmi jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije s Celjem.Petek, 20. Januar 2017

 

Povzetek jesenskega dela tekmovanja Prve lige Telekom Slovenije

Prvo moštvo Aluminija je v juliju tekmovanje otvorilo s porazom v Gorici in z negativnimi izidi nadaljevalo do 4. kroga, kjer so iz dvoboja z Radomljami iztržili neodločen izid in pridobili prvo točko. V avgustu sta sledili dve zmagi, med katerima je bilo tudi slavje 6. kroga v Ljudskem vrtu proti vodilnemu klubu v ligi. Od zmage proti Mariboru, pa vse do 13. kroga, Kidričani niso uspeli zabeležiti pozitivnega izida in niso uspeli zatresti nasprotnikove mreže. Po dolgi strelski suši je v oktobru ekipa zadala zmagovalna gola proti neposrednemu tekmecu Radomljam v Športnem parku Aluminij. Do 21. kroga in zaključka jesenskega dela se je nadaljevalo obdobje porazov in remijev. V zadnji tekmi pred zimskim premorom pa so Kidričani na domači zelenici uspeli nadigrati Celjane in tako z zmago zaključili prvi del tekmovanja. Moštvo je doseglo štiri zmage, šest neodločenih izidov in enajst porazov. Zasedajo 9. mesto lestvice s stabilnimi devetimi točkami prednosti pred zadnjeuvrščenimi Radomljami in štirimi točkami zaostanka pred osmouvrščenim Krškim.


Z zanimanjem bomo spremljali trud ekipe tudi v spomladanskem delu in jih bodrili pri izzivih, ki jim sledijo. Gremo Aluminij!Petek, 6. Januar 2017

 
Nogomet se igra z nogami, a najboljšega se igra s srcem.

Želimo vam, da bi se v letu 2017 vseh življenjskih izzivov lotevali s strastjo in odločnostjo.
 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor46
2.Olimpija46
3.Domžale39
4.Gorica28
5.Celje27
6.Koper27
7.Rudar25
8.Krško22
9.Aluminij18
10.Radomlje9

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij