DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 

Mladinci Aluminija v članski ekipi

Eden od mladincev nogometne šole Aluminija, ki se je pridružil članski ekipi v prvoligaškem tekmovanju je Aljaž Ploj, 18-letni Mariborčan, ki zavzema igralno mesto napadalca. Aljaž je poleg Krajnca in Kramerja strelec sobotne pripravljalne tekme s hrvaško Gorico.

Sreda, 22. Februar 2017

 

Kapetanski trak nasledil Vrbanec

Po odhodu Krljanoviča kapetanski trak članske selekcije NK Aluminij prevzema Matic Vrbanec, ki je bil v prvem delu sezone na vrhu lestvice najboljših vezistov v tekmovanju Prva liga Telekom  Slovenije​.

Zimsko pripravljalno obdobje se izteka in še 4 dni nas loči do tekme z Radomljami, ki se bo odvila na stadionu v Domžalah. "Moštvo se je v pripravljalnem obdobju v veliki meri premešalo, kar se je v pripravah izkazalo za dobro, saj smo vnesli različnost in dinamiko. Celotna ekipa se je dobro vklopila in mislim, da bo to prinašalo pozitivne rezultate v prihodnjih tekmah." je strnil vtise Vrbanec.

Ob vprašanju kakšna so pričakovanja za sobotno tekmo odgovarja: "Imeli smo mesec in pol težkih priprav, v zadnjem tednu pred drugim delom tekmovanja pa to tempiramo s piljenjem taktičnih zamisli trenerja, da še dodatno izboljšamo našo formo in gremo pripravljeni v tekmo z Radomljami. Sobotna tekma je za nas ena pomembnejših v tej sezoni. Zavedamo se kaj nam bo prinesel pozitiven rezultat, zato smo motivirani in bomo v tem trenutku dali od sebe največ kar se da. Radomlje so v zadnjem trenutku menjale trenerja zato predvidevamo, da je pred njimi zahtevno obdobje."

Dotaknili smo se tudi vprašanja o sodelovanju s trenerjem Aluminija, ki bo z ekipo na prvoligaški teren stopil prvič v soboto: "Naša ekipa s trenerjem Slobodanom Gruborjem sodeluje kvalitetno in sam menim, da je v ekipo vnesel neko mirnost in nam igralcem dal samozavest, ki nam je zelo manjkala."

Rdeče-beli, želimo vam uspešen preostanek priprav na prvo tekmo spomladanskega dela PLTS !

Torek, 21. Februar 2017

 

Zadetki pripravljalne tekme z Veliko Gorico

 

V video posnetku zadnjega pripravljalnega srečanja pred prvo tekmo spomladanskega dela #PLTS z Radomljami si lahko ogledate zadetke tekme v hrvaški Veliki Gorici. Do prvoligaškega srečanja le še 4 dni!


1:01:25 Krajnc, 1:10:00 Ploj, 1:11:40 Kramer, 1:31:00 Rašić (11m).


Torek, 21. Februar 2017


 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor46
2.Olimpija46
3.Domžale39
4.Gorica28
5.Celje27
6.Koper27
7.Rudar25
8.Krško22
9.Aluminij18
10.Radomlje9

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij