DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

  

Vrhunci 6. kroga PLTS

 

Oglejmo si vrhunce nedeljske tekme Aluminija in Domžal, v kateri so rdeče-beli uspeli nadoknaditi dva gola zaostanka in si priigrati novo točko prvenstva.

 
Torek, 22. Avgust 2017


 

Napoved 6. kroga PLTS

 

Na zmagovalni pokalni tekmi, ki jo je prva ekipa Aluminija odigrala v torek v Beltincih, je vrata rdeče-belih zaklenil Matija Kovačić. Triindvajsetletni vratar v Kidričevem prebiva od januarja, pred tem pa je štiri sezone branil v Zavrču. Pogovor z njem je tekel o srečanju z ND Beltinci, prihajajoči tekmi prve lige z Domžalami in njegovi izkušnji v Kidričevem.

 
Petek, 18. Avgust 2017


 

Bartulović iz italijanskega prvoligaša

 
V torkovi pokalni tekmi iz katere so rdeče-beli iztržili zmago smo lahko videli novega člana napadalne linije. Kidričanom se je v tej sezoni pridružil Damir Bartulović, enaindvajsetletni Koprčan, ki se je od svojega sedemnajstega leta preizkušal v Italiji, nazadnje v prvoligaškem klubu Chievo Verona. Damirju želimo uspešno sezono v njegovi domovini in v dresu šumarjev.  
Četrtek, 17. Avgust 2017

 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije 17/18
Mesto KlubTočke
1.Maribor16
2.Olimpija Ljubljana16
3.Domžale9
4.Rudar Velenje9
5.Krško8
6.Gorica7
5
8.Celje5
9.Triglav Kranj4
10.Ankaran2

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij