DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

Po Rakičanu se podajamo proti Celju

Včeraj, 27. julija, je članska ekipa NK Aluminij v Kidričevem gostila tretjeligaše, ekipo Nogometnega kluba Rakičan. V prijateljski (pripravljalni) tekmi so naši fantje zmagali z visokim rezultatom, ki pa ni pomemben, saj je bil glavni cilj srečanja preizkus za igralce, ki so do sedaj na igrišču preživeli manj minut.


Našim fantom je ta izkušnja podala novo znanje, ki ga bodo lahko uporabili že na nedeljski tekmi s Celjem, ki se prične ob 18.15. O prihajajočem 3. krogu Prve lige Telekom Slovenije je mnenje podal Vedran Turkalj, naš obrambni igralec.


»Po dveh gostovanjih in večurnih vožnjah z avtobusom, končno tudi mi igramo doma, v Kidričevem. Celje je zelo zanimiva in dobra ekipa, ampak tokrat mi igramo na svojem terenu, pred svojim občinstvom in ljudmi. Upamo, da bomo odigrali še eno dobro tekmo. Že v Kopru se je opazilo, da smo odigrali bolje kot prvič. Še vedno se prilagajamo prvi ligi ampak upamo, da bomo iz tekme v tekmo še naprej napredovali, in upamo, da bomo dali gol, ki nam bo takoj zagotovil točke.«






Četrtek, 28. Julij 2016


 

 Ekipi NK Aluminij se je pridružil nov član

Ekipi NK Aluminij se je pridružil Francesco Tahiraj, nekdanji član Zavrča. Francesco, rojen 21. 9. 1996, je kot mladinec igral v Juventusu, kasneje v Carpi, Torinu in bil dvakrat član Kosovske nogometne reprezentance.



Dobrodošel v ekipi NK Aluminij!









Četrtek, 28. Julij 2016


 

"Tudi za nas se bo situacija obrnila na pozitivno."

Za nami je še ena preizkušnja v sklopu Prve lige Telekom Slovenije. Sobotna tekma v Bonifiki nam ni prinesla točk, pa vendar je moštvo NK Aluminij znova pokazalo ekipni duh.


Vrhunce tekme si lahko ogledate v priloženem videu, za nas pa je dogajanje komentiral glavni trener moštva NK Aluminij Bojan Špehonja:


»Fantom moram čestitat za voljo, za željo, za karakter, ki so ga prikazali na tekmi. Na žalost pa se je ponovila stara zgodba, v kateri ob priložnostih, ki si jih priborimo, ne damo gola. V tekmi s Koprčani je predvsem prevladalo to, da imajo širšo klop. Mislim, da sta zmagi Kopra glavni del prispevali zamenjavi, ko sta v igro prišla Pučko in Štromajer. To sta sveža in kvalitetna igralca, ki sta igri dala tempo. K zmagi nasprotnika pa so prispevale tudi poškodbe na naši klopi. Kljub temu, da so fantje izkoristili vse svoje moči in jim nimam kaj očitat, je res, da še vedno delamo napake v igri. Tu se občuti mladost naše ekipe, vendar pa bo nastopil tudi čas za te fante. Iz tekme v tekme dajejo od sebe maksimum. Tudi za nas se bo situacija obrnila na pozitivno."










Ponedeljek, 25. Julij 2016




ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

SPOROČILO ZA JAVNOST OB VSTOPU V 1. SLOVENSKO NOGOMETNO LIGO


NK ALUMINIJ sprejel povabilo NZS za igranje v 1. SNL.


"Ocenjujemo, da je klub kadrovsko in organizacijsko sposoben sprejeti ta izziv, ter tako nadgraditi dosedanje uspešno delo pri vzgoji in razvoju lastnega igralskega kadra. To ostaja še naprej osnovno poslanstvo kluba."

UO NK ALUMINIJ


                                     








 




LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor
6
2.Olimpija 6
3.Domžale4
4.Gorica
3
5.Celje 3
6.Koper3
7.Krško
2
8.Rudar
1
9.Aluminij0
10.Radomlje0

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij