DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

"Tudi za nas se bo situacija obrnila na pozitivno."

Za nami je še ena preizkušnja v sklopu Prve lige Telekom Slovenije. Sobotna tekma v Bonifiki nam ni prinesla točk, pa vendar je moštvo NK Aluminij znova pokazalo ekipni duh.


Vrhunce tekme si lahko ogledate v priloženem videu, za nas pa je dogajanje komentiral glavni trener moštva NK Aluminij Bojan Špehonja:


»Fantom moram čestitat za voljo, za željo, za karakter, ki so ga prikazali na tekmi. Na žalost pa se je ponovila stara zgodba, v kateri ob priložnostih, ki si jih priborimo, ne damo gola. V tekmi s Koprčani je predvsem prevladalo to, da imajo širšo klop. Mislim, da sta zmagi Kopra glavni del prispevali zamenjavi, ko sta v igro prišla Pučko in Štromajer. To sta sveža in kvalitetna igralca, ki sta igri dala tempo. K zmagi nasprotnika pa so prispevale tudi poškodbe na naši klopi. Kljub temu, da so fantje izkoristili vse svoje moči in jim nimam kaj očitat, je res, da še vedno delamo napake v igri. Tu se občuti mladost naše ekipe, vendar pa bo nastopil tudi čas za te fante. Iz tekme v tekme dajejo od sebe maksimum. Tudi za nas se bo situacija obrnila na pozitivno."


Ponedeljek, 25. Julij 2016


 

Borbenost je naš atribut!


Ekipa NK Aluminij ponovno potuje na Slovensko primorje. Tokrat se bo pomerila s Koprčani, ki na prvoligaški lestvici, tako kot mi, ne beležijo točk. Tekma se bo odvila 23. 7., ob 18.15 v ŠRC Bonifika.


Po nedeljski preizkušnji in porazu proti ND Gorica je vzdušje med igralci ostalo pozitivno. Preučili so napake in se osredotočili na novo priložnost za prve točke. Dogajanje pred sobotno tekmo je za nas strnil kapetan NK Aluminij Dejan Krljanović:


»Od tekme z Gorico smo se naučili, da v prvi vrsti ne smemo biti naivni in da nas ne sme pretirano zanesti pred nasprotnikov gol. Vse to se v prvi ligi hitreje kaznuje kot v drugi. Igrali bomo na zmago, tako kot vsako tekmo, s ciljem, da dosežemo prve točke. Priprave na sobotno tekmo so najprej potekale z odpravo napak iz prejšnje tekme, potem pa z intenzivnimi pripravami na Koper. Vzdušje v ekipi je enkratno. Bili smo motivirani pred začetkom prvenstva, motivirani smo zdaj in mislim, da bo to trajalo do konca prvenstva. Med nami je čutiti izrazito ekipno borbenost. V drugi ligi je bil to  naš močan atribut in tudi zdaj je tako. Z ekipo veliko pričakujemo.«Četrtek, 21. Julij 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

SPOROČILO ZA JAVNOST OB VSTOPU V 1. SLOVENSKO NOGOMETNO LIGO


NK ALUMINIJ sprejel povabilo NZS za igranje v 1. SNL.


"Ocenjujemo, da je klub kadrovsko in organizacijsko sposoben sprejeti ta izziv, ter tako nadgraditi dosedanje uspešno delo pri vzgoji in razvoju lastnega igralskega kadra. To ostaja še naprej osnovno poslanstvo kluba."

UO NK ALUMINIJ


                                     
 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor
6
2.Olimpija 6
3.Domžale4
4.Gorica
3
5.Celje 3
6.Koper3
7.Krško
2
8.Rudar
1
9.Aluminij0
10.Radomlje0

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij