DOBRODOŠLI

Dobrodošli na strani nogometnega kluba NK Aluminij!   Preberi več 

 


NOVICE NOGOMETNE ŠOLE
NOGOMETNA ŠOLA    

 

Novice iz Nogometne šole NK Aluminij

S klikom na zavihek Nogometna šola lahko spremljate tekoče novice iz mladinskega in kadetskega moštva NK Aluminij, ekipe U15 ter mlajših selekcij. V kolikor si želite ogledati starejše novice, vam je na voljo arhiv novic.


 

 


ZADNJE NOVICE
ARHIV NOVIC    

 

"Ekipa je osredotočena nase"

Zadnje srečanje rednega dela Prve lige Telekom Slovenije je pred nami. V soboto bodo fantje odigrali tekmo z Olimpijo, ki si deli drugo mesto z Gorico. Stadion Stožice bo gostil boj Aluminija za osmo mesto in boj Olimpije za končno drugo mesto letošnje prvoligaške lestvice. Aprilska zmaga Aluminija nad Olimpijo je pokazala, da so tri točke za Kidričane dosegljiv cilj.

»V tekmo z Olimpijo gremo na popoln izkupiček!« napove Mihael Rebernik, ki smo ga v zadnjih dveh tekmah s svojimi soigralci na igrišču videli v večji meri. »Aluminij pa ne glede na vse igra svojo igro in ekipa je osredotočena nase in na svoje kvalitete.« Mihael je v srečanju z Rudarjem k izenačenem rezultatu prispeval pomembna gola: »V zadnjih dveh tekmah sem dobil priložnost in jo po mojem mnenju s svojimi soigralci dobro izkoristil. Vedno znova se izkažemo kot dobra ekipa, ki ne dvomim, da je sposobna zavzeti osmo ali dosegljivo sedmo mesto lestvice. Vsekakor bomo na igrišču dali od sebe vse, da to izpolnimo.«


Sreda, 24. Maj 2017

 

Vrhunci 35. kroga PLTS

Vrhunci včerajšnje tekme z Domžalami, ki se je zaključila z neodločenim izidom. Članska selekcija Aluminija je pokazala, da ekip najvišje slovenske nogometne lige v Kidričevem ne čaka lahka naloga. Fantom čestitamo za predanost, ki so jo izkazali za klub in za navijače!


Ponedeljek, 22. Maj 2017


 

Obiščite našo Facebook stran

S klikom na fotografijo boste obiskali našo Facebook stran, kjer je dostopnih več aktualnih informacij o aktivnostih članske selekcije in mlajših selekcij kluba.


Vabljeni k ogledu in komentiranju!


Petek, 19. Avgust 2016
ZADNJI VIDEO
ARHIV VIDEOV  

 
LESTVICA Prve lige Telekom Slovenije
Mesto KlubTočke
1.Maribor70
2.Olimpija57
3.Gorica57
4.Domžale56
5.Celje52
6.Koper50
7.Rudar40
8.Krško39
9.Aluminij38
10.Radomlje12

GENERALNI
SPONZOR


SPONZORJI    

Vse pravice pridržane © 2015 NK Aluminij